Kerstpakket Aroma Relax

50.00

Kerstpakket Aroma Relax €50.00

Artikelnummer: Kerstpakkettenkiezer-137476232 Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een gevarieerd en goed gevuld kerstpakket Kerstpakket Aroma Relax ? Bezoek dan Keuze-Kerstpakket.nl

Kerstpakket Kerstpakket Aroma Relax

Zoekt u een mooi kado? Deze stijlvolle Aroma diffuser met USB aansluiting en LED verlichting is zeker een musthave voor iedereen. De diffuser verspreidt een aangename geur wat voor een ontspannen sfeer zorgt. Naast een geurverspreider is de diffuser ook een mini luchtbevochtiger. Het water wordt namelijk door middel van hoge frequente trillingen omgezet in stoom, hierdoor ontstaat een koude verneveling. Natuurlijk zit er ook een flesje essentiële olie bij voor u. Met de luxe lekkernijen zoals de Spumante, wafelbolletjes en kaasdip is dit een welkom geschenk!

Meer informatie over Kerstpakket Aroma Relax

  • Leverancier: Kerstpakkettenkiezer
  • Categorie: Kerstpakket
  • Wilt u graag zelf uw kerstpakket samenstellen? Ook dat is mogelijk! Al vanaf 50 pakketten.
  • Levertijd: U kunt vooraf uw gewenste datum aangeven.t/m 23 December kunt u bestellingen plaatsen, zolang de voorraad strekt.
  • Bezorgkosten: €37,50  Gratis vanaf € 500,-

Wij bieden dit kerstpakket aan via kerstpakkettenkiezer.nl. Door op de button Meer info te klikken ga je naar de site van kerstpakkettenkiezer waar je kerstpakket Kerstpakket Aroma Relax eenvoudig online kunt bestellen.

Kerstpakkettenkiezer heeft een groot assortiment in kerstpakketten en werkt samen met Sligro, Stegman en Kerst voor Kids.
Met een ruim gevarieerde selectie zoals een wijn kerstpakket, koffie kerstpakket, chocolade kerstpakket, bier kerstpakket, verantwoord kerstpakket, Rituals kerstpakket, Hollands kerstpakket, biologisch kerstpakket, Fair trade kerstpakket of een ander leuk kerstpakket idee.

Extra informatie

Leverancier